tag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post1329502101089455002..comments2023-09-21T14:55:41.169+02:00Comments on Aan tafel met Tanja: Pompoen (2): mislukt experimentAan tafel met Tanjahttp://www.blogger.com/profile/14866859374590393905noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-43094678486969053102009-12-13T10:18:28.138+01:002009-12-13T10:18:28.138+01:00@ Carla: de meeste pompoenen hoef je helemaal niet...@ Carla: de meeste pompoenen hoef je helemaal niet te schillen! De schil kookt of bakt vanzelf zacht. Alleen even schoonboenen dus.Wiekenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-59034967767277133162008-11-12T18:20:00.000+01:002008-11-12T18:20:00.000+01:00De ene pompoen is de andere niet wat smaak betreft...De ene pompoen is de andere niet wat smaak betreft!<BR/><BR/>Voor dit gerecht zou je dubbel moeten pureren of triple zo je wilt anders blijf je korreltjes proeven.<BR/><BR/>Dat wil zeggen, pureren in de keukenmachine, en door een fijn zeef en dat misschien niet 1 maar 2 keer.<BR/><BR/>Eigenlijk zou pompoen uit blik prima geschikt zijn voor dit gerecht ea, maar de smaak absoluut niet!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-8074598417793207502008-11-06T20:00:00.000+01:002008-11-06T20:00:00.000+01:00Haha, het ziet er inderdaad niet aantrekkelijk uit...Haha, het ziet er inderdaad niet aantrekkelijk uit :-) Griep valt wel een beetje mee, verhoging en snotterig en wat koud, maar bedankt!Aan tafel met Tanjahttps://www.blogger.com/profile/14866859374590393905noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-79933660526918642702008-11-06T19:40:00.000+01:002008-11-06T19:40:00.000+01:00Ondanks de blaadjes ziet het er niet aantrekkelijk...Ondanks de blaadjes ziet het er niet aantrekkelijk uit. Gewoon lekker pannacotta met rood fruit dus. Ik ben eerlijk gezegd helemaal niet kapot van pompoen. Ik vind het een pokkewerk om dat ding te schillen/pellen/in stukken te hakken, hij smaakt naar niks, dus heeft veel nodig en eigenlijk vind ik het resultaat meestal al het werk niet waard. Laatst had ik een pompoensoepje, wat dankzij heel veel Indiase toevoeginkjes best lekker was, maar ik ben er wel ruim anderhalf uur mee bezig geweest. Dat vind ik teveel voor een soepje. Zo kapot ben ik er niet van. <BR/>Sterkte met de griep.Anonymousnoreply@blogger.com