tag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post3700306027116557305..comments2023-09-21T14:55:41.169+02:00Comments on Aan tafel met Tanja: Gratin DauphinoisAan tafel met Tanjahttp://www.blogger.com/profile/14866859374590393905noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-71726235008324752192010-01-06T23:56:33.018+01:002010-01-06T23:56:33.018+01:00Heerlijk zo'n loodzware romige aardappelschote...Heerlijk zo'n loodzware romige aardappelschotel, maar ben trouw aan recepten als er één prima bevalt. Dus wordt het altijd de versie van Kleyn uit "La douce France" met deze verhoudingen: 1 kilo aardappelen, 1 teen knoflook, 100 g boter, 1/2 liter melk, 4 dl crème fraîche, nootmuskaat, zout & peper. Anderhalf uur gebakken op 160 graden. <br />Ooit wel de fout begaan dat van tevoren klaar te zetten. De aardappelen zagen er nog net niet zwart uit, hoebedoelje smart cooking.Yvonhttp://tasteofmatisse.web-log.nl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-87525744938018237142010-01-06T10:33:22.369+01:002010-01-06T10:33:22.369+01:00Leuk dat goede voornemens direct tot navolging kun...Leuk dat goede voornemens direct tot navolging kunnen leiden ;-)edithhttp://www.eediete.nl/keukennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-22014132737022891572010-01-06T09:45:50.285+01:002010-01-06T09:45:50.285+01:00Oh, dus helemaal geen mengsel van room en witte wi...Oh, dus helemaal geen mengsel van room en witte wijn....vandaar dat mijn gratin nooit echt je van het is. (bloosteken) ik koop het tegenwoordig weleens kant en klaar bij de Sligro...Carlahttp://www.restaurantrecensies.web-log.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-32273145177045396142010-01-05T19:20:24.204+01:002010-01-05T19:20:24.204+01:00Van Dam meent dat alles wat een ander dan hijzelf ...Van Dam meent dat alles wat een ander dan hijzelf beweert 'onzin' is. Dat zijn we zo van hem gewend en dat maakt zijn schrijfsels (en incidentele colleges) ook zo vermakelijk.<br /><br />Mooi dat je in jouw keuken nu eens zijn ongelijk hebt bewezen...!© RJhttp://bikkenenbuizen.web-log.nl/noreply@blogger.com