tag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post4538219827259751213..comments2023-09-21T14:55:41.169+02:00Comments on Aan tafel met Tanja: Koken op houtAan tafel met Tanjahttp://www.blogger.com/profile/14866859374590393905noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-68348543767764505122011-02-05T22:42:32.312+01:002011-02-05T22:42:32.312+01:00He Tanja, ook ik heb de plank mogen testen, was er...He Tanja, ook ik heb de plank mogen testen, was er zeker enthousiast over. En van Emilie wat vernieuwde info over het gebruik ervan gekregen. Zie: http://koken.blog.nl/culi-genieten/de-testkeuken/2011/01/14/koken-op-hout-de-testkeukenEdithhttp://www.eediete.nl/keukennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-20358832367087717262011-02-05T20:15:18.699+01:002011-02-05T20:15:18.699+01:00Hoi Yvon,
Zonde van de ovenplank....
Ik heb ook ...Hoi Yvon,<br /><br />Zonde van de ovenplank....<br /><br />Ik heb ook barbecue-planken in de verkoop hoor. Die zijn ook een stuk goedkoper en 1 a 2 x te gebruiken op de bbq.Emilienoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-5633070913210727032011-02-05T18:47:22.855+01:002011-02-05T18:47:22.855+01:00Moet ik er bij vertellen dat zwager de planken op ...Moet ik er bij vertellen dat zwager de planken op de BBQ gooit. Je ziet het mss niet zo duidelijk, maar een foto hier http://tasteofmatisse.web-log.nl/taste_of_matisse/2010/03/zaterdagmiddag.htmlYvonhttp://tasteofmatisse.web-log.nl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-67849120210404277742011-02-04T19:32:30.537+01:002011-02-04T19:32:30.537+01:00Hoi Tanja,
Leuk dat je over je ervaringen met de C...Hoi Tanja,<br />Leuk dat je over je ervaringen met de CedarWood OvenPlank schrijft!!<br /><br />Je kan het vlees op lagere temperaturen bereiden, alleen dan wel veel langer in de oven. Momenteel zijn er veel geinteresseerden met een AGA-fornuis.<br /><br />Succes verzekerd met de zalm! <br />Ik lees wel wat je ervan vond.<br />Groeten, Emilie <br /><br />PS: Mocht je nog vragen hebben, dan kan je me hier vinden. www.ovenplank.nlEmilienoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-21678674366915418962011-02-04T14:50:05.215+01:002011-02-04T14:50:05.215+01:00Oh jee, dat zou niet mogen: de plank zou volgens i...Oh jee, dat zou niet mogen: de plank zou volgens informatie veel langer meegaan. Ik las wel dat boven de 200 graden niet goed is. Nou ja, ik kom er vanzelf achter!Aan tafel met Tanjahttps://www.blogger.com/profile/14866859374590393905noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-73509761980248912802011-02-04T14:47:55.927+01:002011-02-04T14:47:55.927+01:00Trekt zeker in de zalm. Zwager heeft mij zo weer a...Trekt zeker in de zalm. Zwager heeft mij zo weer aan de zalm gekregen, erg lekker. Geloof dat hij 3-4 keer met zo'n plank doet, dan is die kromgetrokken.Yvonhttp://tasteofmatisse.web-log.nl/noreply@blogger.com