tag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post6192533253715938683..comments2023-09-21T14:55:41.169+02:00Comments on Aan tafel met Tanja: Rougets au pistouAan tafel met Tanjahttp://www.blogger.com/profile/14866859374590393905noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-54814347047368917842011-07-24T15:56:31.697+02:002011-07-24T15:56:31.697+02:00Wat dat betreft komen we in de Nederlandse superma...Wat dat betreft komen we in de Nederlandse supermarkten enigszins bekaaid af!<br /><br />@Nell: ik denk dat het warm ook lekker is maar dit heeft toch iets extra's: door de filets juist in het vocht af te laten koelen, krijgen de mulletjes een mooie smaak mee.Aan tafel met Tanjahttps://www.blogger.com/profile/14866859374590393905noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-62071601194600719382011-07-24T15:23:49.671+02:002011-07-24T15:23:49.671+02:00Zouden ze warm ook niet lekker zijn, tezamen met d...Zouden ze warm ook niet lekker zijn, tezamen met de pistou? Ik ben zelf niet zo'n voorstander van koude vis (behalve gerookte zalm dan).Nellhttps://www.blogger.com/profile/11929783666043846976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-10238981410823025032011-07-24T12:58:46.674+02:002011-07-24T12:58:46.674+02:00Rode mulletjes ... heerlijk! In de Delhaize (daar ...Rode mulletjes ... heerlijk! In de Delhaize (daar heb je vast al van gehoord!) zijn ze gewoon dagelijks gefileerd te koop. Zo'n lekker visje heeft niet veel toevoegsels nodig, dus met die pistou lijkt me gewoon perfect.MyriamChttps://www.blogger.com/profile/15703522714486607435noreply@blogger.com