tag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post8609937208325692646..comments2023-09-21T14:55:41.169+02:00Comments on Aan tafel met Tanja: GemberbierAan tafel met Tanjahttp://www.blogger.com/profile/14866859374590393905noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-78841443678302525202010-10-04T17:11:08.501+02:002010-10-04T17:11:08.501+02:00Hoi Theo, ik doe de anderhalf liter water in water...Hoi Theo, ik doe de anderhalf liter water in waterkoker en halverwege laat ik de koker afslaan en dan wacht ik nog ongeveer een half uur totdat het echt lauw is. Laatst werd een fles ook niet hard en na flink schudden en weer wegzetten kwam het toch nog goed. Maar, ik kan me zomaar voorstellen dat het heus wel eens een keer mislukt.Aan tafel met Tanjahttps://www.blogger.com/profile/14866859374590393905noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-77975961337879741672010-10-04T12:40:53.037+02:002010-10-04T12:40:53.037+02:00Nou Tanja, ik heb het geprobeerd maar de fles is n...Nou Tanja, ik heb het geprobeerd maar de fles is nooit van zijn leven hard geworden. De smaak is prima al was er geen belletje te bekennen. Ik wil het beslist nog eens proberen. Misschien dat mijn water wat te warm was. Hoe warm/lauw was dat bij jou toen je het maakte?Theohttps://www.blogger.com/profile/04183617003556052549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-43326869808701798292010-09-21T16:45:09.665+02:002010-09-21T16:45:09.665+02:00Ga het maken voor een a.s. etentje, maar word een ...Ga het maken voor een a.s. etentje, maar word een beetje nerveus van je opmerking over oppassen bij het openen. Als ster in blunderen zie ik al een dop tegen mijn oog schieten en een fontein gemberbier op de grond ;-)Yvonhttp://tasteofmatisse.web-log.nl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-6521361138175231562010-09-21T09:42:51.649+02:002010-09-21T09:42:51.649+02:00Hoi Tanja, dit lijkt me een goed recept. Ik heb de...Hoi Tanja, dit lijkt me een goed recept. Ik heb deze zomer een recept van Jamie geprobeerd maar dat was niet te drinken, zo scherp. Toen heb ik ook vaak gelezen hoe bijzonder gezond gember voor een mens is. Daarom heb ik nog een paar slokjes van mijn eigen brouwsel genomen, maar lekker was het niet. Dit recept ga ik beslist proberen!Theohttps://www.blogger.com/profile/04183617003556052549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-62836001561677862432010-09-19T21:57:58.013+02:002010-09-19T21:57:58.013+02:00Doen, Yvon: het is echt heel lekker!Doen, Yvon: het is echt heel lekker!Aan tafel met Tanjahttps://www.blogger.com/profile/14866859374590393905noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-81492445016255113942010-09-19T14:01:13.614+02:002010-09-19T14:01:13.614+02:00Ben wel benieuwd naar dit boek, maar alles zelf ma...Ben wel benieuwd naar dit boek, maar alles zelf maken, neuh. Wel een tijd gedaan om als cadeautje te geven. Marokkaanse weckpotten en rozemarijnsiroop met daarbij een fles champagne (heerlijke combi). Dit gemberbier ga ik zeker proberen!Yvonhttp://tasteofmatisse.web-log.nl/noreply@blogger.com