tag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post8840591070118470967..comments2023-09-21T14:55:41.169+02:00Comments on Aan tafel met Tanja: QuicheAan tafel met Tanjahttp://www.blogger.com/profile/14866859374590393905noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-78239104723388053082009-12-20T20:59:59.027+01:002009-12-20T20:59:59.027+01:00Bladerdeeg is sowieso fout bij een quiche lorraine...Bladerdeeg is sowieso fout bij een quiche lorraine. Daar neem je pâte brisée voor. Nu ja, volgens het boekje dan he. Ik neem ook altijd zo'n rol bladerdeeg hoor (met roomboter). Vind ik toch wat rijkelijker van smaak dan kruimeldeeg.<br />Erg lekker overigens, een lorraine met ui en kaas.MyriamChttps://www.blogger.com/profile/15703522714486607435noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-26688199341722768532009-12-20T20:20:05.481+01:002009-12-20T20:20:05.481+01:00Ja sure ;-)Ja sure ;-)Yvonhttp://tasteofmatisse.web-log.nl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-2441245815426835202009-12-20T19:06:46.651+01:002009-12-20T19:06:46.651+01:00Joh, Yvon: wellicht zijn gevulde eieren anno 2010 ...Joh, Yvon: wellicht zijn gevulde eieren anno 2010 helemaal hip!Aan tafel met Tanjahttps://www.blogger.com/profile/14866859374590393905noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-4447292920926613852009-12-19T16:14:23.705+01:002009-12-19T16:14:23.705+01:00Haha, geloof dat ik wel wat kan indammen met bepaa...Haha, geloof dat ik wel wat kan indammen met bepaald eten, mensen gaan zich zelfs al verontschuldigen bij quiches maar ook dingen als gevulde eieren of opgeleukte huzarensalades. Begrijp dat soort eten gewoon niet.Yvonhttp://tasteofmatisse.web-log.nl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-62977637286644410832009-12-19T15:00:37.121+01:002009-12-19T15:00:37.121+01:00Oh, een quiche op zijn tijd, zeker in puntjes bij ...Oh, een quiche op zijn tijd, zeker in puntjes bij een wijntje is niet te versmaden.<br />Tielt vice versa helemaal gelukt Tanja? Ik moest nog aan je denken gisteren.Carlahttp://www.restaurantrecensies.web-log.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-36310157478857242452009-12-19T14:58:25.276+01:002009-12-19T14:58:25.276+01:00Verrek: ik dacht nog aan jou omdat jij de grootste...Verrek: ik dacht nog aan jou omdat jij de grootste quichehater bent die ik ken :-DAan tafel met Tanjahttps://www.blogger.com/profile/14866859374590393905noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5248916174207275702.post-27082206369421716742009-12-19T14:10:58.443+01:002009-12-19T14:10:58.443+01:00Ehm volgens mij heb ik je daar op smulweb eens boo...Ehm volgens mij heb ik je daar op smulweb eens boos over gemaakt. Quiche... wie dat ooit heeft bedacht. Verafschuw die dingen. Maargoed, Elizabeth Davids schrijft er hele pagina's lovend over en kom ze met regelmaat tegen bij verjaardagen.Yvonhttp://tasteofmatisse.web-log.nl/noreply@blogger.com