Aan tafel met Tanja
25 mei 2013
Aubergineplantje doet het goed!
›
Ook de Intratuin doet al een tijdje mee aan de eetbare tuin en had zelfs twee maanden geleden aubergineplanten in de re...
2 opmerkingen:
13 oktober 2012
Umami: mmm, lekker!
›
Umami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van...
2 opmerkingen:
8 september 2012
Moussaka van Sarah Raven
›
De vraag 'wat zullen we nu weer eens eten' los ik soms op door een goed kookboek open te slaan en exact een recept te volgen. Ik ...
5 opmerkingen:
25 augustus 2012
Gepocheerde kip met salsa verde
›
Het augustusnummer van de Allerhande ging mee in de reistas naar Italië. Niet dat we daar in culinair opzicht inspiratieloos zouden zijn...
15 juli 2012
Koken uit De Free Range Cook (salade met biet en rucola)
›
Vandaag besloot ik het voor mij nog onbekende kookboek van Annabel Langbein op een willekeurige pagina open te slaan en het daarop getoo...
5 opmerkingen:
22 juni 2012
Groentenstoofpot uit de Provence
›
Dit gerecht eet ik al sinds de jaren ’80. Geïntroduceerd door jeugdvriendin Colette. Haar moeder bivakkeerde ooit, in een ver verleden...
3 opmerkingen:
17 juni 2012
Verse kapucijners!
›
Ze zijn er weer: verse kapucijners! Sinds ik het recept van Mr. Ooijer heb ontdekt, maak ik standaard een keer per jaar zijn overheerli...
29 april 2012
Chilled Cheesecake
›
Met deze taart imponeer je niet alleen kleine prinsesjes, 'Hello Kitty-fans' en Barbie-meisjes maar ook volwassenen. Gewoon omdat...
6 opmerkingen:
23 maart 2012
Selexyz
›
Ruim zes jaar geleden liep ik met Cochon & fils onder mijn arm. Een prachtkookboek over varkensvlees. Was Nederland daar wel klaar voor?...
1 opmerking:
17 maart 2012
Het kookboek van mevrouw Maigret
›
Ja, sorry voor mijn onbetrouwbaar bloggedrag. Ik wilde wel maar had er tegelijkertijd toch geen zin aan. Waarom? Geen idee! Niet dat er niet...
7 opmerkingen:
›
Homepage
Internetversie tonen