Je fruit wat knoflook, ui en rode pepertjes en voegt daarna bijvoorbeeld in blokjes gesneden tomaat en fijngehakte kruiden toe. De spaghetti gaat vervolgens in de pan met de gefruitte ui, knoflook, peper, etc. en dat moet goed door elkaar gemengd worden. Klop wat eieren los met flink zout en peper en voeg een pittige soort geraspte kaas aan de losgeklopte eieren toe. Schenk vervolgens de losgeklopte eieren bij de spaghetti en bak dit rustig totdat de onderkant van de spaghetti een kleurtje heeft en de eieren gestold zijn. Keer de massa om in de pan (altijd een leuk werkje!) en laat de andere kant ook nog een kleurtje krijgen. Serveer in punten met wat sla en je hebt een heerlijke lunch.
13 juli 2011
Te veel spaghetti
Je fruit wat knoflook, ui en rode pepertjes en voegt daarna bijvoorbeeld in blokjes gesneden tomaat en fijngehakte kruiden toe. De spaghetti gaat vervolgens in de pan met de gefruitte ui, knoflook, peper, etc. en dat moet goed door elkaar gemengd worden. Klop wat eieren los met flink zout en peper en voeg een pittige soort geraspte kaas aan de losgeklopte eieren toe. Schenk vervolgens de losgeklopte eieren bij de spaghetti en bak dit rustig totdat de onderkant van de spaghetti een kleurtje heeft en de eieren gestold zijn. Keer de massa om in de pan (altijd een leuk werkje!) en laat de andere kant ook nog een kleurtje krijgen. Serveer in punten met wat sla en je hebt een heerlijke lunch.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
3 opmerkingen:
Het ziet er heerlijk uit!
Zo zie je maar: van Spaghetti kun je nooit te veel hebben!
Slim om de restjes om deze manier weer te gebruiken.
Een reactie posten