Helaas, het liep toch weer anders en liepen we in draf tijdens het aperitief naar binnen. De bui kwam een half uur te vroeg en duurde langer dan verwacht. Het terrein veranderde in een lichtelijk smerige kleibende, de robuust houten banken waren zeiknat en dus werd de rest binnen genuttigd. Bij Restaurant As eet je wat de pot schaft en ditmaal werden de volgende gerechten geserveerd.
Rauwe tonijn: simpel maar van zeer goede kwaliteit.
Salade met parelgort, ingelegde aubergines en paprikareepjes, gekonfijte tomaatjes en krullen Parmezaan.
Tongschar, scheermessen, vongole, grijze garnaaltjes met bonen, venkel en aardappeltjes
Duo van lamskotelet en lamschouder (gerookt en gebakken), frisse sla en witte bonen.
Uitermate tevreden liepen we voldaan het pand uit. Een dessert zat er helaas niet meer in; oneerbiedig gezegd: de buikjes waren rond.
3 opmerkingen:
Wat een lekkere selektie.Ja rauwe tonijn lijkt mij heeeeeel lekker;)
Kan me voorstellen dat je geen plek meer hebt voor het dessert. Wel een risico om zo te eten wat de pot schaft. Ik lust veel maar hou niet van zulke risico's. Ik kies dus liever zelf van de kaart! :)
Kende het restaurant niet, maar de foto's maken dat je wel nieuwsgierig wordt.
Overigens heb ik een link naar je weblog geplaatst op http://eetplezier.blogspot.com. Voel je vrij om er een terug te plaatsen.
Een reactie posten