15 december 2011

Goede voornemens

Vrij! Drie-en-een-halve week vrij. Verplicht dat wel, wegens mega-overschot niet opgenomen vakantiedagen. Goede voornemens zijn: (bijna) elke dag een voor mij onbekend gerecht maken, (bijna) elke dag bloggen. Een snelkookpan aanschaffen, ook dat. Ik stond al op het punt zo'n ding aan te schaffen; Meneer Wateetons heeft mij definitief over de streep getrokken na het lezen van zijn column in de meest recente, maar verder niet zo interessante, Elle Eten.


Verder: een Sligropas o.i.d. aanschaffen op naam van onze Vereniging van Eigenaars. Sinds we toch wettelijk verplicht zijn om ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel en daar ook voor moeten dokken (waarvoor eigenlijk?) vind ik het niet meer dan logisch om daarvan te profiteren. Lekker grasduinen in de Sligro tussen de kalfswangetjes en andere culinaire genoegens.

En natuurlijk de noodzakelijke shit als uitruimen, opknappen, weggooien. Hier en daar een museumpje, kroegje, winkeltje en ook: boekie lezen op bank. Nee, zo'n verplicht nummer als een overschot aan vrije dagen opnemen is zo gek nog niet!

10 opmerkingen:

Unknown zei

Mag ik aaraden dan ook een pas bij de HANOS / ISPC aan te vragen?
Daar nog veel meer lekkerder dingentjes.
Sligro wordt steeds meer een Albert Heijn in het groot ...

Aan tafel met Tanja zei

Ja hoor dat mag en zelfs een welkome tip. Albert Heijn in het groot, daar heb ik geen enkele behoefte aan!

Caroline Brouwer zei

Ik kijk uit naar je goede voornemen om elke dag een nieuw recept te maken ;-)
groeten, Caroline

Carla zei

Fijne vakantie!

MyriamC zei

Geniet van je vrije tijd Tanja!

Aan tafel met Tanja zei

Ja, ja Caroline: ik zag het zelf net ook al :-). Ik zal het even corrigeren! Carla en Myriam bedankt: dat gaat zeker lukken.

Nell zei

Sterker nog: dat is geweldig, zo'n uitgestrekte lege vlakte vóór je met alleen maar doen waar je zin in hebt. Genieten maar!

Sophie enzo zei

Geniet ervan!culneu

Sophie enzo zei

Ehhh dat culneu?? was het woord dat ik ter verificatie moest intypen, hilarisch dit.......

Aan tafel met Tanja zei

Ha ha, ja die woordverificatie toch ... Ik vind het wel geestig!