18 december 2011

Virtuele vriendjes

'Zeg Tanja, wanneer zien wij jou nou eindelijk eens op Twitter verschijnen? Het is daar best aangenaam toeven in het gezelschap van culi's als @... ,' etc. etc.  

Ik zit hier nu alweer enkele uren achter de computer: account aangemaakt, gut hoe werkt dat gekwetter eigenlijk, profielkiekje er op gezet (Tanja met iPad, versie 1 weliswaar), enkele te volgen mensen getraceerd en sindsdien stroomt de mailbox vol en heb ik in no time een stuk of wat volgers en nieuwe voor mij onbekende virtuele vriendjes erbij. 

Dank je wel hoor, RJ: ik zou eigenlijk in de keuken moeten staan om wederom een nog niet eerder gemaakt gerecht in elkaar te draaien, fotootje maken en bloggen maar. Dat had ik namelijk met mezelf afgesproken.

Op de foto: een cadeautje -een zeer aangename leftover- van de overbuurvrouw aan wie ik Homemade Winter van Yvette van Boven had uitgeleend. Pastinaak & appelmoes met porchetta. Ik adviseer: kopen dat boek! En nu ik dit schrijf besef ik me dat ik met één druk op de knop dit bericht de ether in kan twitteren. Maar ja, is dat interessant?

9 opmerkingen:

Femke (smaakmaakster) zei

Welkom! Ik Twitter zelf ook nog maar een paar maanden en vind het een leuke aanvulling op het bloggen. Soms lees ik alleen maar een beetje mee en op andere dagen reageer ik weer op mede-twitteraars (tweeps?). Zelf een nieuw bericht plaatsen doe ik eigenlijk alleen als het echt iets met eten te maken heeft of als ik een nieuw blogartikel op de site heb. Ook ik vraag me altijd af of het wel interessant is voor anderen. Maar ach, als we ons daar teveel mee bezig gaan houden, is het einde zoek. Succes met het ontdekken van Twitter en geniet nog van je vrije weken!

Aan tafel met Tanja zei

Dank Femke. Ik wil me ook beperken tot de categorie eten. En het is natuurlijk handig te melden als ik een nieuw blogartikel heb geplaatst. Doe ik ook wel eens op Facebook.

Carla zei

Toevallig vorige week gekocht, een heerlijk boek. Twitteren doe ik nauwelijks, mij te druk op de een of andere manier, ik vind Facebook lolliger. Naar Bali gaan we de komende augustusmaand, dus tijd genoeg om voor die tijd misschien een afspraak te maken....

Daily stuff and more.. zei

Hahahah! Ook ik ging door RJ overstag.

Carla zei

Hoe heet je eigenlijk op twitter?

Aan tafel met Tanja zei

@Carla:

@AantafelmetT

MyriamC zei

Ik heb ook al een tijd een Twitter account maar ik snap er nog steeds niet veel van. Vind Facebooken eigenlijk veel leuker.

Unknown zei

@PaulOosten volgt je nu ook inzake lekker eten ...

Silphya zei

En ook ik ging overstag door RJ! Leuk je toegevoegd te hebben aan mijn tweeps en leuk je blog nu gevonden te hebben. Zal er zeker regelmatig gebruik van maken.