8 juli 2010

"Under Construction"

Ja, het is hier stil. Dat heeft allemaal te maken met het feit dat www.blogger.com prachtige nieuwe profi-ogende sjablonen voor 'doe-het-zelf-ontwerpkneuzen' als ik beschikbaar stelt. Ik weet nog steeds niet welke ik wil kiezen en dat belemmerde enigszins het plaatsen van nieuwe berichten. Maar dat wil niet zeggen dat er niets is gebeurd!


Zo is het courgetteplantje inmiddels een reus met twee courgettes in wording. Van de hier nooit vermelde 'snackkomkommer-plant' (wie verzint zo'n achterlijke naam?) heb ik reeds tien minikomkommers verorberd, er zijn veel salades gegeten waaronder de prachtige bietensalade van Jane Grigson (Groentekookboek). Ik ben zelfs omgereden voor een paar kilo Opperdoezer-ronde. Een tarte-tatin is mislukt, waarom weet ik ook niet. De laatste dagen is er wat minder behoefte aan flink eten, wie wilde nou afgelopen vrijdag nog eten bij een achterlijke temperatuur van 30 graden plus ná de wedstrijd Nederland - Brazilië? Ik niet! Een beetje grazen, wat snacken, enfin: ik zal niet de enige zijn.

Hoogtepunt in de afgelopen weken was het bezoek aan Table d'Amis. De eigenaar, een kennis van mij, was ooit hobbykok van het jaar, georganiseerd door Weekend Knack. Dat-ie goed kon koken dat wisten tafelgenote Carla uit eigen ervaring toen hij nog 'slechts' kookte uit hobby, maar dat het zo uitzonderlijk goed was, was een zeer aangename verrassing. We hebben genoten! Op de foto: 'eend ‘barbarie’, geroosterd, jonge prei'.

Voorlopig blijft het hier even stil aangezien ik volgende week ter ontspanning en vermaak in Frankrijk zit. Daarna beloof ik jullie een geheel nieuwe lay-out.

7 opmerkingen:

MyriamC zei

Ik vind die nieuwe sjablonen wel leuk. Het is even fröbelen, maar daar hou ik wel van.
Fijne vakantie Tanja!

Yvon zei

Bij Matthieu! Morgen meteen het verslag van Carla lezen. En nee, je bent niet de enige met grazen, snacken en een omgegooid eetpatroon. Veel plezier in La douce France.

Aan tafel met Tanja zei

Dank dames, die vakantie gaat wel lukken!

Carla zei

Veel plezier bij de bubbels Tanja, het is een leuk gebied!

Chris zei

Fijne vakantie Tanja!

@Myriam; ik heb me suf gefröbeld, maar alles werkt weer...

Etenbloggers zei

Succes met het uitzoeken van de layout, wist niet dat ze nieuwe sjablonen hadden.
Fijne vakantie

Juancho zei

Hallo Tanja,
Ik vind dat je een leuke site hebt met goede recepten en mooie fotos.
Zou je mij aub even willen mailen?
Groet!
Juancho
http://www.tapasbonitas.nl/

(info at tapasbonitas.com)