24 augustus 2011

Restaurant As: tweede bezoek

Verleden jaar, om precies te zijn 15 september 2010, schreef ik dat we absoluut terug zouden gaan naar Restaurant As. En we kwamen dus terug met hetzelfde gezelschap. Met een enorme focus op de buienradar hadden we berekend dat we tussen het aperitief en voorgerecht even naar binnen zouden moeten om vervolgens plaats te kunnen nemen aan de ingedekte tafels buiten.

Helaas, het liep toch weer anders en liepen we in draf tijdens het aperitief naar binnen. De bui kwam een half uur te vroeg en duurde langer dan verwacht. Het terrein veranderde in een lichtelijk smerige kleibende, de robuust houten banken waren zeiknat en dus werd de rest binnen genuttigd. Bij Restaurant As eet je wat de pot schaft en ditmaal werden de volgende gerechten geserveerd.Rauwe tonijn: simpel maar van zeer goede kwaliteit.


Salade met parelgort, ingelegde aubergines en paprikareepjes, gekonfijte tomaatjes en krullen Parmezaan.

Tongschar, scheermessen, vongole, grijze garnaaltjes met bonen, venkel en aardappeltjes

Duo van lamskotelet en lamschouder (gerookt en gebakken), frisse sla en witte bonen.Uitermate tevreden liepen we voldaan het pand uit. Een dessert zat er helaas niet meer in; oneerbiedig gezegd: de buikjes waren rond.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een lekkere selektie.Ja rauwe tonijn lijkt mij heeeeeel lekker;)

Sweettflower zei

Kan me voorstellen dat je geen plek meer hebt voor het dessert. Wel een risico om zo te eten wat de pot schaft. Ik lust veel maar hou niet van zulke risico's. Ik kies dus liever zelf van de kaart! :)

Nell zei

Kende het restaurant niet, maar de foto's maken dat je wel nieuwsgierig wordt.
Overigens heb ik een link naar je weblog geplaatst op http://eetplezier.blogspot.com. Voel je vrij om er een terug te plaatsen.