8 januari 2012

Terug naar normaal

Het zit er weer op. Drie-en-een-half week 'niets' doen. En zelfs in het kader van dan toch maar iets doen tijdens niets doen, is weinig gebeurd. De afspraak was elke dag bloggen, bijna elke dag bloggen dan. Bijna elke dag een nieuw gerecht proberen. Forget it! Boekies lezen, DVD'tjes bekijken, veel mensen over de vloer en klusjesman en vriend, nee andersom: vriend en klusjesman, Bart domineerden deze weken. Oh ja, natuurlijk: de gravad lax van Mr. Ooijer was een daverend succes op tweede kerstdag. Waarvoor dank!

En dan zitten we nu weer in de meest miserabele maand van het jaar, januari. Bah, daar heb ik zo'n hekel aan. Troosteloos, eindeloos en saai. Ik weet dat het officieel niet meer mag, maar wens iedereen een goed 2012. En dat januari, overigens ook februari, maar snel aan mij en aan alle andere 'eerste maanden-haters' voorbij gaat.

5 opmerkingen:

Daily stuff and more.. zei

Alle goeds voor 2012 Tanja.

Dit klinkt als een fantastische vakantie. Ook voor mij mag januari snel voorbij zijn, voelt altijd als een anti climax.

Carla zei

Voor jou ook een fijn 2012 Tanja. Januari en februari zijn nu ook niet mijn favoriete maanden nee, maar aan de andere kant gaan we de goede kant weer op, dat scheelt altijd wel iets.
Bart: vriend als in partner? :-)

Aan tafel met Tanja zei

Ha lieve dames, ook een heel goed 2012 gewenst en nee: geen vriend als partner :-)

MyriamC zei

Voor jou ook een heel goed jaar Tanja. Zoals de andere dames ben ook ik geen liefhebber van de maanden januari en februari. Helaas kunnen we er niet omheen.

hannie zei

Jij ook een heel gelukkig en smakelijk 2012 gewenst! Volgens mij mag dat de hele maand nog, dat wensen. De ergste maand vind ik november met de dagen die steeds maar korter worden. Ik vind het heel fijn om dan niet in Nederland te zijn en dat lukt ook geregeld. En februari vind ik ook niets, want dan denk je dat het tijd voor voorjaar wordt, maar dat is het dan nog niet. Gelukkig een korte maand al hebben we dit jaar een dagje extra. Januari vind ik niet zo erg. In januari merk je echt dat het weer langer licht wordt en dan ben ik waarschijnlijk ook uitgerust door de kerstvakantie.