25 januari 2009

Beursellende & griepvirusje

Het is hier wat stil maar dat heeft alles te maken met twee weken lang inkoopbeurzen draaien om vervolgens afgedraaid ’s avonds laat thuis te komen. Gehinderd door loopneuzen, hikkend tegen de griep aan én dan ook nog geconfronteerd worden met vré-se-lijk slechte lunches verzorgd door Deli Delivery in De Jaarbeurs; het draagt niet bepaald bij aan een zonnig humeur en de frisse zin om dan ook nog ’s avonds laat te bloggen. Hele verhandelingen kan ik vertellen over hoe de uitgevers en inkopende boekhandelaren uitgeknepen worden omdat ze geen kant op kunnen (tenzij men de tijd en zin heeft om 20 minuten te lopen naar de eerste beste fatsoenlijke broodjeszaak) en overgeleverd zijn aan handige cateraars die werkelijk troep verkopen tegen astronomische bedragen. Dat is pikken en zeer moeizaam slikken. Het enige pluspuntje dat ik te vermelden heb is dat er weer zeer aardige kookboeken dit voorjaar uitgegeven worden. Maar daarover later meer.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Waar is de anti gripine en de mega dosis vit.C

Anoniem zei

Chear up! nog even volhouden en flink sneezen en snotteren en dan op naar de verslagen van nieuwe leuke kookboeken :-)
(pfft het invullen van identiteit vind ik een crime) Groet Sophie :-)

Anoniem zei

Afzien dus met dat beroerde beurseten en ook nog griepverschijnselen, beterschap!

Anoniem zei

Beterschap, zo te zien heb je genoeg middeltjes in huis om de griep je lijf uit te jagen. Beurzen, daar heb ik er ook vele van gedraaid, maar dat is best lang geleden, zelfs toen was het voedsel 'kein frass' zoals onze oosterburen dat noemen. Mee nemen van thuis is het enige dat werkt, een lekkere boterham is dan beter te doen.
Sterkte, ga ook eens proberen een identiteit aan te nemen hier.
Groet, Anne.

Aan tafel met Tanja zei

Dank allen! Het zit er bijna op gelukkig.

Anoniem zei

Zo, de laatste loodjes vandaag. Ik hoop dat het met de griep ook beter gaat en wens je een fijn en vooral rustig weekeinde toe!

Anoniem zei

Zo, de laatste loodjes vandaag. Ik hoop dat het met de griep ook beter gaat en wens je een fijn en vooral rustig weekeinde toe!