13 augustus 2009

Maar liefst twee lusjes!

Ergernis alom als het om de verpakkingsindustrie van voeding gaat. Over onmogelijke lipjes en folietjes bijvoorbeeld. RJ van Bikken & Buizen heeft nog een ergernisje, de lusjes van thee- en handdoeken. Zijn voorgestelde oplossing heb ik nog niet ontdekt maar ik kan hooguit zijn probleem voor de helft oplossen. Twee lusjes in plaats van een aan de hand- of theedoek. Ik heb het keukentextiel gekocht bij Duikelman in de Gerard Doustraat te Amsterdam. Maar nu mijn irritatiepuntje: het merk, compleet onleesbaar door een lullige fantasieletter op het waslabeltje, kan ik niet achterhalen. Het is in ieder geval Deens keukentextiel en zeer betaalbaar. In allerlei prachtige kleuren overigens. Bij mijn volgende bezoek aan Duikelman zal ik navraag doen. Wordt vervolgd.

5 opmerkingen:

© RJ zei

...zou het DIT merk kunnen zijn?

Aan tafel met Tanja zei

Ik heb me suf getuurd op het labeltje maar had daar nooit H. Skjalm P. uit op kunnen maken. Dank voor de aanvulling!

Chris zei

Tjongejonge, wat moeilijk allemaal! Ik heb gewoon ronde theedoeken met in het midden een lusje. Echt heel handig!

ellen zei

De HEMA verkoopt theedoeken met een ijzeren ringetje én een lusje. Werkt ook prima. Heel betaalbaar en in allerlei kleuren te koop

Yvon zei

Dat dacht ik ook met die HEMA hand- en theedoeken, maarjahoor, de rvs-haken zijn er te groot voor, dus hangen ze alsnog aan het labeltje.