5 mei 2010

Retro-eitjes

Ja zeg, waarom eigenlijk ook niet? Gevulde eieren: zó jaren '70. Of was het nou '60? Wellicht worden gevulde eieren opeens weer zó 2011. Loop ik zowaar in foodbloggerland voor de muziek uit! Cupcakes zijn passé, want zó 2009, en verdrongen door dé trend in 2010, macarons. Ik krijg zowaar een bult van al die trends. Gewoon gevulde eieren dus. Naar aanleiding van de zichzelfuitnodigende Carin die het zó gehad had en dringend aan een borrel toe is. Met een hapje erbij. Voor de vulling gebruikte ik naast de eidooiers, een klodder mayonaise, een lik ansjovispasta, zout, peper en platte peterselie.

5 opmerkingen:

Saskia zei

Aangezien retro helemaal in is, zullen ook de gevulde eitjes weldra weer meer de revue passeren! Dat heb jij goed gezien ;-). En het ziet er nog lekker uit ook!

Jaartal zei

retro is zó 2010! we hadden laatst bij m'n verjaardag ook de ouderwetsche gevulde eitjes weer eens gedaan, denderend succes bij de smikkelende afnemers! leuk!!

hannie zei

Eigenlijk geef ik al zo'n jaar of dertig in gepaste omstandigheden met gepast gezelschap toe aan deze retrotrend, zodat ik achteraf gezien mijn tijd eigenlijk ver vooruit was...
(want het is blijft lekker)

Aan tafel met Tanja zei

Dames en heer, wat een heerlijke reacties op deze posting!

Chris zei

Waren de eitjes uit dan?