27 juli 2010

Visaandeschelde

Trefwoorden: hip, trendy, oud geld, fout geld, zien en gezien worden: veel alphamannetjes en 25-jarigen met te veel pecunia in de beurs. Genoeg redenen om juist niet te eten bij Visaandeschelde maar wie zo ongeveer om de hoek woont moét toch eens dit veelbesproken restaurant bezoeken. De bediening was zeer goed en attent, het driegangenmenu van 38 euro vond ik wat prijs/kwaliteitverhouding betreft in orde. Maar mijn hemel: wat gebruiken ze veel ingrediënten op een bord. Uiteindelijk ben ik vergeten wat er allemaal op lag en is de beschrijving absoluut niet volledig. Buiten kun je in loungehouding vooraf het aperitief gebruiken.



Stukjes kort aangebakken tonijn op een bedje van rode bietenpuree gegarneerd met viooltjes en een knapperig gebakken langoustine op een bedje van pompoenpuree.



Op de huid gebakken dorade met groene asperges en Hollandse seizoensgroenten (te weten jonge diverse boontjes), een gefrituurd schaaldiertje, gekruide aardappelkoekjes, knoflookschuim, jus van kalf apart geserveerd.


Frambozen met verveine-ijs en een pistachekoekje.

3 opmerkingen:

MyriamC zei

Ik krijg er wat van, van die 80 ingrediënten in één gerecht. Ik vind het ook zonde. Meer dan een paar dingen tegelijkertijd haal je er toch niet uit als je proeft. En ik hou eigenlijk het meest van puur.
Het ziet er overigens allemaal wel lekker uit.

Aan tafel met Tanja zei

Het was ook erg lekker overigens maar ik deel je mening!

Bert zei

Toch wel mooi, het lijkt wel of restaurants steeds meer groente serveren. Ik ben daar wel een voorstander van.
Overigens, leuk dat mijn weblog in je rechter rijtje staat.