1 oktober 2008

Au!

Vanochtend tijdens mijn bezoek aan de Kookzaak in Breda viel mijn oog op een heel sympathieke actie. Elk product dat de Bijenkorf de komende drie dwaze dagen in de aanbieding heeft en ook verkrijgbaar is bij de Kookzaak staat daar in de reclame voor dezelfde prijs. De folders van de Bij heb ik al lang bij het oud papier gezet want ik waag me er niet (meer) aan om tijdens die drie malle dagen te klauteren over publiek en graaibakken om mijn doel te bereiken. En wie geen folders meer heeft om in te kijken komt ook niet in de verleiding om toch te gaan.
Nu ben ik al heel lang echt ontevreden over mijn messen van Sabatier (ligt niet meer lekker in mijn hand, ooit niet goed geslepen, butsen, lelijk) en ik heb gemerkt dat ik liever snij met Global. Zoiets is natuurlijk domweg persoonlijk, maar een te robuust mes ligt mij minder dan de lichtgewichtjes van Global. Om meteen weer alles te vervangen vind ik dan ook weer zo wat en bovendien een rib uit het lijf. Maar zie daar bij de Kookzaak: vier messen in een leuke doos zeer fors tijdelijk afgeprijsd. Eenmaal thuis meteen gebruikt en ja hoor: au! Kortom, ik was dus echt dringend aan goede en vlijmscherpe messen toe. Maar de echte boodschap van het verhaal: wie wat leuke keukenequipment heeft gespot in de Bij-folders kan dat voor hetzelfde bedrag halen bij de Kookzaak in de Wilhelminastraat te Breda. Misschien ook handig om vooraf even te checken, 076 - 52 00 444, of ze de gewenste spullen op voorraad hebben

1 opmerking:

Anoniem zei

Slim van "mijn buurman", toch? Grappig dat je in Breda was. Dit is trouwens echt een fijne kookzaak, kan niet anders zeggen. Ben jij -lekker suffe vraag- trouwens Tanja van Smulweb zeg maar? Ik ben natuurlijk heeeeeeeeeel nieuwsgierig bij welke uitgeverij van kbk jij werkt!