23 februari 2009

Crisis? Crisis!

Hoezo crisis vraag ik me af als ik lees dat de Huishoudbeurs een recordaantal bezoek(st)ers mocht ontvangen. Ik heb me voorgenomen ooit, óóit, -en wanneer dan wel is me nog steeds niet duidelijk- de Huishoudbeurs te bezoeken. Maar dan doe ik het ook goed, voorzien van een fikse boodschappentas op wielen zodat ik alle revolutionair vernieuwde Sorbo-equipment (de keuken moet tenslotte ook schoon, nietwaar?), innovaties van Unilever en consorten in de tas kan proppen en zo met de buit naar huis rol. Maar vooralsnog was het bij mij even crisis toen ik vrijdagavond nietsvermoedend bij NS-station halte RAI de trein uitstapte om de terugtocht naar huis verder te voet af te leggen. Na de dranghekjes gepasseerd te hebben besloot ik dergelijk bezoek nog maar even wat jaartjes voor me uit te schuiven.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Haha ik zie je al sjouwen tussen alle 'moekes' met van die grote boodschappentassen en ondertussen maar snaaien en snacken ;-)....
Jaaaren geleden had je me er nog kunnen treffen op een stand.

Anoniem zei

Heb zelf teveel op beurzen gewerkt en ik heb mezelf plechtig beloofd dat ik er vrijwillig nooit meer naar toe zal gaan. Stond er dan voor een reisburo/organisatie en hadden slechts naast info kleine weggevertjes (gadgets tegenwoordig :-(), ze werden soms letterlijk uit je handen gerukt. Of wat ik ook meemaakte dat een man in de doos onder onze balie dook!
Nee dus, brrrrr, moet er niet aan denken.
Fijne zondag gewenst, let's sing in the rain.
Anne.